K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
 

Elke vraag over probleemgedrag bij katten zie ik als een puzzel: "wat is de oorzaak bij deze specifieke kat, hoe kan ik deze leefomgeving gebruiken om dit dier zich beter te helpen voelen, welke tips kan ik geven binnen de beperkte tijd en ruimte van deze eigenaar, enzovoort". Ik vind het een uitdaging om alles goed te analyseren en passende antwoorden te vinden. Neem gerust vrijblijvend contact op voor informatie of hulp. Naast gedragsadviseur voor katten ben ik ook trimster van katten aan huis. Klik hier als je daar meer informatie over wilt hebben. Onderaan deze pagina tref je wat meer informatie over mij.

Corine en Grietje

Corine Vos

Zuid-Willemsvaart

's-Hertogenbosch

06-30 88 70 66

corine@tinleygedragstherapie.nl

KvK nummer 50373625

IBAN NL07 ASNB 0707344921 t.n.v. C.F.A. Vos

Grofweg loopt mijn regio van Tilburg tot en met Geldermalsen. Klik hier voor mijn regio.

Klik hier als je informatie over vachten trimmen wil.Lou Lou

Hoe het idee voor dit bedrijf ontstond

Mijn eigen langharige kat Lou Lou moest gekamd worden. Daardoor merkte ik hoe leuk het was om te trimmen. Ik wilde altijd al eigen baas zijn en ik vind het heerlijk om met dieren om te gaan. Ik had het dus gevonden! Door trimmen, advies en oppas te combineren kan ik een compleet pakket bieden voor katten en konijnen. Advies geeft me bovendien geestelijke uitdaging. Het beroep maatschappelijk werkster had ik al achter me gelaten. Geleidelijk ben ik naast beleidswerk mijn bedrijf gaan opbouwen. Toen ik ervan kon leven werd ik volledig zelfstandig ondernemer. Ook met het geven van sportlessen ben ik gestopt omdat de katten en konijnen alle aandacht vragen.

Corine en Jerry

Wat heb ik met dieren

Vroeger hadden we twee katten: Pinkel en Vlek. Zelf had ik een hamster, schildpadjes, een ratje en wandelende takken. Toen ik een eigen appartement betrok kreeg ik direct een geweldige kat: Jerry. Later kwamen Lou Lou en Mylo. Ondertussen zijn ook Grietje en een schildpad bij mij komen wonen; het is een gezellige boel. Soms pas ik op schildpadden, vissen, cavia's, kippen en een salamander, wat een leuke uitbreiding is van mijn kennis van dieren. Om ook onbetaald iets goeds te doen voor dieren ben ik vrijwilliger bij het dierenasiel: ik bel op als katten zijn geplaatst om te vragen hoe het gaat. En ik ben zeer actief voor de Partij voor de Dieren.

Roosje, Noa en Pip


Schredder alias Pads de schildpad


Corine en MyloHuisstijl door Sanderijn ontwikkeld