K.A.T. - Katten Advies en Trimmen
 

Overige diensten


Gratis korte adviezen geven: met dierendag, open dagen of openingen kan ik met een kraampje staan. Ik kan gratis korte gedragsadviezen geven, uitleggen wat bepaald kattengedrag betekent of filmpjes beoordelen. Als je daar gebruik van wil maken, neem dan contact met me op. 

Lezingen geven: ook hiervoor kun je bij mij terecht. Aan vrijwilligers van verschillende dierenasiels heb ik verteld over normaal kattengedrag. En voor de nazorgvrijwilligers specifiek over het observeren van gedrag. Voor (klanten van) dierenartsen kan ik uitleg geven over onzindelijkheid, agressie of hoe ze ervoor kunnen zorgen dat een kat zo min mogelijk stress heeft in de dierenartsenpraktijk.

Trimmen: klik hier voor vachtverzorging van uw kat bij u thuis.


Artikelen schrijven

Klik hier voor het artikel dat ik schreef voor het tijdschrift Kattenmanieren over het aanschaffen van spullen voor de kat.

Klik hier voor de lezersvraag die ik heb beantwoord voor het tijdschrift "Hart voor Dieren" over het slopen van spullen

Klik hier voor het artikel dat ik voor het tijdschrift Kattenmanieren schreef over binnenkatten.

Klik hier voor de lezersvraag die ik beantwoordde voor het tijdschrift "Hart voor DIeren" over de reactie op nieuwe kittens in huis.

Klik hier voor de pdf van een online lezersvraag die ik voor het tijdschrift Libelle beantwoordde over onzindelijkheid  of de online versie: https://www.libelle.nl/huis-tuin-feestje/waarom-plast-mijn-kat-overal-in-huis/ 

Klik hier voor het artikel dat ik samen met mijn collega Marieke heb geschreven voor het tijdschrift "Kattenmanieren" over lichamelijke verzorging bij de kat

Voor het tijdschrift Kattenmanieren schreef ik over onzindelijkheid en gaf een inkijkje  in de wereld van een katten gedragstherapeut. Klik hier om dit artikel te downloaden.

Klik hier voor mijn afstudeeronderzoek van de opleiding tot kattengedragsdeskundige, over de oorzaken van agressie en sociaal gedrag tussen katten. 

Klik hier voor het artikel in de Bossche Omroep over mijn bedrijf